Tuesday, June 29, 2010

Nurse Oh Nurse...


Salam..


ermmm...dah lama mira tak menconteng kat blog ni ~ngee
rase windu plak..hakhakhak (dlm hati rase serabut je dengan blog ni)


haa...hari ni nak cite pasal NURSE lak


kelmarin secara rasmi nye surat tawaran kemasukan ke U...


mira dapat program diploma kejururawatan kat USM


Alhamdulillah...rase lega ckit..sekurang-kurang nye dapat gak masuk U..huhu
yang paling best skali, mira tak kena pegi jauh-jauh..hehe


coz mira dapat kat kubang kerian, kelantan ni je..memang jadi anak jati klate btol..


lau rase nak balik umah pun,tak de la risau sangat coz dah dekat..


mira kena daftar 3 Julai..hari Sabtu ni..huhu
rase sedih lak nak tinggal umah ni...


tapi kadang-kadang tu rase excited lak nak pegi...


maklumla tak sabar nak jadi nurse katakan..hahaha


ermm barang pun banyak lagi tak beli..
biasa la last minute baru kelam kabut hehe (jgn tiru perangai aku dah la)


maybe esok kot baru nak pegi beli sume barang-barang tu..


tak pe la...asal sume barang dapat beli ok la..


maybe lepas ni dah tak bley on9..huhu
coz busy dengan study dah...


lagi pun nurse ni selalu je busy..org panggil oncall la..


ehh cam la aku dh keje..haha (perasaan lak lebih)


tapi lau ikut kan hati ni tak nak la jadi nurse..


nurse kan letih ckit keje die..tak cam yang laen


abah dah gtau hari 2...die kata lau tak nak jadi nurse sambung wat ijazah terus..
nanti bley jadi SISTER plak...(kire cam pensyarah gak la)


hahaha...nanti bley ajar bakal-bakal nurse ~ngee


tak pe..yang penting aku berjaya dalam tugas aku..huahaha


tak kesah la pe orang nak kata dengan tugas mira ni..


tp i'm PROUD to be a nurse..


doakan mira wat yang terbaik tau..


ape-ape pun i wish go0d luck to myself...




k setakat ni je la...bye-bye


sayang korang..