Monday, December 20, 2010

Sorry . .









- busy sangat2 . memang tak sempat nak update pe2 pun . huhu .


 lagipun ari sabtu ni dah nak balik U dah . 


mybe time dok U pun tak sempat nak update gak . 


busy ngan assigment & praktikum . 


insya Allah , lau ada masa bley la nak update lagi . huhu -

bubye . miss u all :'(











Tuesday, December 14, 2010

jangan bertengkar lagi . .






Sadarkah kau kasih kelakuan kamu
Sungguh sangat menyiksa aku
Padahal ku beri apa yang kau mau
Tapi kau tak mengerti aku


*
Sakitnya hatiku dengan semua caramu
Bila kau terus begini nanti ku bisa pergi


Reff:
Aku mohon sayangilah
Diriku di dalam hidupmu
Dan kamu jangan kasar-kasar lagi
Dengarlah pujaan hati

courtesy of TopL
yrics.Info
Aku mohon mengertilah
Kita jangan bertengkar lagi
Hadapi semua dengan dingin hati
Dengarlah pujaan hati



Repeat *
Back to Reff


Aku mohon mengertilah
Kita jangan bertengkar lagi
Hadapi semua dengan dingin hati
Dengarlah pujaan hati





~ i hope u can understand ~






Monday, December 6, 2010

~ daaa...




- Off to Terengganu -

~ go on vacation for 2 days (maybe) ~

yeehhaaaa ;D











Sunday, December 5, 2010

i miss u . .






i love you with all my heart , 

but i didn't know true love hurts so hard , 

i love and i miss you ,

 every single second i wanna be with you ,

 i know ill always love you ,

 for there is only one love to me ,

 baby that you , so ill say ,

 im always gonna be with you everyday  :'( 


tenkiu ain soofiyah !




1st mira nakucap tenkiu kat Ain Soofiyah 


coz tag mira untuk award ni


cantik award ni . hehe


tapi kene jawab soalan juga . huhu


so kita jawab dulu . .





1. Berikan satu nickname untuk saya. (pemberi award)
~ cik Ain ;)

2. Ucapan untuk pemberi award.
~ hehe thank you so much laling ;P

3. Listkan 6 artis/band/group yang korang minat.
~ Kim Hyun Joong
~ Kim Bum
~ Lee Min Ho
~ Yoon Eun Hye
~SS501
~ Girl Generation
~ Shinee
  

4. Bagi award ni kepada 10 blogger yang mempunyai blog yang cantik dan cun.
~ Rahsia . t mira gtau sape yg kene . hehe





tag from akma !



Emm . yang ni di tag oleh Akma 


tenkiu sangat ! hehe


memang wajib kene jawab tau ! haha 


lau tak , kene penumbuk ley r . hehe 


bley tahan juga soalan dia . jom kita jawab dulu ;p




1. nama blogger apa ek ?
~ nur amira ;)



2. da ada boyfriee/girlfiee ?
~ hehe . ada :P



3. adakah kamu ni bila tengok cerita jiwang/romantik , kamu tangkap leleh ?
~ hohoho . ye kot . no komen sangat .


4. kalo diberi peluang nak melancong , kemana ?   * jangan lupa ajak saya juga
~ nak g pulau tioman :D hehe mesti la ajak


5. yall pernah tak kene ragging ngan abang/kakak junior mase masok sekolah/universiti
~ lau kat U ni lom ade . lau skolah dulu de gak . huhu


6. yall kalo tengok wayang , selalu tido or hayati filem toh ? 
~ hehe mesti hayati sampai habis !


7. adakah yall ni selalu tido dalam kelas ? 
~ hahaha . 2 dh wajib kene tido (time ckgu xprasan je) 
~jangan amal cam akak tau ;p hehe


8. kalo yall ditegor oleh kawan/budak-2 , ape yg korang nk buat ?  lempang , lawan balik , diam , tegur balik si dia ?
~ ish mesti lawan balik . tapi tengok keadaan dlu . jangan maen hentam je


9. ape pengalaman pahit dan manis yall ?
~ pahit : tido lam khemah yang basah (time ujan) huhu
~ manis : time blaja kat skolah dulu . windu sangat2


10. lastly , yall minat I tak nak kawan dengan I ?  *gedik giler BARBIE . hehe (:
~ mesti la . hehe . lagipun tuan blog ni comel sangat ! :)




ok . itu je . dah jawab dengan jujur . hehe




tenkiu humaira ;)


Semalam mira dapat dua award dari org yg sama tau

hehe . tenkiu kat Humaira sebab bagi award tu !

untuk award pertama ialah award follower

dan award kedua ialah award blog terkiutt !

hehehe . tak sangka lak dapat award blog terkiutt

pada hal bese je mira tengok . haha





yang kat atas award follower 

khas untuk follower dia je tau ! hehe

comel kan cupcakes tu . suka2 >.<





Ok . yang ni lak khas untuk blog terkiutt je tau

hohoho . comel2 . tenkiu Humaira  !

memang tak sangka dapat award ni . hehe

apa2 pun korang ley la terjah blog Humaira ni

lagu yang sempoi n best tuk di dengar ;)

~ daa





emm





- aahhhhh -


i hate this 

too sad ! :'(


Saturday, December 4, 2010

~ aduhai . .



adoi...

kenape la rase malas semacam je malam ni . .

tak tau nak wat pe dah ni . huhu

tulun - tulun ! =.=




tenkiu Damia ;)




huhu . tenkiu kat Damia

comel award ni . mira suka2 >.<

award ni tuk follower dia je tau

tenkiu so much dear . hehe

t korang lay la tengok2 blog dia k ! ;)



tag from Permata Alza . .


Ok ! mira telah di tag oleh Iena Farina

untuk jawap semua soalan-soalan ni . huhu


tenkiu tau !


1)apakah pandangan anda tentang blog iena ni??
~ comel cam tuan dia . wane coklat yg lembut . hehe



2)ucapan utk owner blog ni?
~ i hope u happy always with ur family n friends ;)



3)adakah anda selalu walking kat blog iena ??
~ emm wat mase skarang walking juga . maklum waktu free je . hehe


4)award ni lawa?? burok?? bapak hodoh??
~ hehe . mesti la comel !


5)sy tahu anda malas tag so just tag 3 org saja, tak payah byk2:)
~ t mira gtau sape yg kene ! hahaha






tenkiu atikah !




mira nak ucap kan tenkiu kat Atikaah 


award ni khas untuk follower dia je tau


comel sangat coz wane nya pink gitu . hehe


t korang ley la join blog dia k ! 


~ daa







tenkiu cik Amy ! ;)


Jeng jeng jeennggg . . hahaha

kali ni mira dapat award dari cik Amy 

tenkiu sangat2 . comel tau cam tuan dia la

ciap blink2 lagi award tu . hehe





sebenarnya ada tiga . tapi mira amek satu . hehe

malu nak amek tiga-tiga . haha

tak pela satu pun dah cukup bermakna . hehe

blog cik Amy ni comel sangat tau . kaler yg lembut-lembut je

i love it ! nanti korang ley la tengok blog dia k ;)

anyway tenkiu so muchie <3

mmuuuaaahahaha


sampai bila ni . .

- sampai bila aku nak tulis entri pasal award je ni . huhu -

- nak wat cite laen pun rase tak sempat -





tapi walau ape  pun aku suka dapat award 2 ! 







Sebelas . .


hehe . pagi-pagi lagi mira dapat award ni tau

tenkiu kat cik Iena Farina untuk souvenir ni . .

 


cantik tau souvenir ni . mira suka2  >.<

apa-apa pun korang ley la jadi follower dia gak

cantik je blog dia . hehe

tenkiu skali lagi ! muaahh <3


Sepuluh . .




tenkiu tau cik Tiekanadira coz bagi award ni !

comel tau walaupun ia nya simple ;D

mira suka sangat . hehe

apa-apa pun blog nya chumel tau . wane hijau tu !

my feveret kaler . hehe

t korang ley la follow dia k  . 


Sembilan . .



Taaaraaaa . . comel je kan teddy tu ! ;P

award ni dari cik Ainadyra 

award ni untuk follower dia je

tenkiu tau tuk award ni . comel sangat cam tuan nya . hehe

nanti korang follow la blog nya  k ! 

~ daa

Lapan . .


yehaa ! hehe semalam mira dapat award tau

ni khas dari cik Hanis !

hehe . cantik kan ? kan3 ?

mira suka sangat-sangat . ice cream yg warna pink :)

yg ni untuk follower dia je tau . 

lau korang nak sangat ice cream ni ley la follower blog dia  k !



tapi sebelom tu kene jawab soalan dia dulu . .

i - Nama yang korang bagi kat pemberi award ni :
~ mira ;D

ii - Ucapan yang paling best untuk pemberi award ni :
~ thank you so much darling <3

iii - Suka atau tak suka?
~ suka sangat2 >.<

iv - Lepas ambil jangan lupa bagitau ok :)
~ ok!




Emm . yg ni lak juga dari cik Hanis kita . ngee

award ni special ckit tau .just untuk blog yg dia pilih je tau

hehe mira suka tau ! shumel2 ;P

korang jangan jeles tau mira dapat award ni . haha (jahat tol aku ni)




cam bese la ada soalan gak k . huhu

1- Ucapan untuk pemberi award diatas :
~ tenkiu tau ! tak sangka dapat award ni . huhu . terharu ;)

2- Jangan bagi kat orang lain ok. Ni award khas je. Nanti ada award lain yang korang boleh tagkan orang lain.
~ haha . tu memang dah ! tak kasi orang da . .

3- Korang rasa pemberi award ni :
     a) jahat
    b) baik hati
c) ceria

~ jawab dengan jujur dah ni . hehe .

Jangan lupa tau follow dia . blog nya cantik tau ! ;D