Saturday, December 4, 2010

Lapan . .


yehaa ! hehe semalam mira dapat award tau

ni khas dari cik Hanis !

hehe . cantik kan ? kan3 ?

mira suka sangat-sangat . ice cream yg warna pink :)

yg ni untuk follower dia je tau . 

lau korang nak sangat ice cream ni ley la follower blog dia  k !



tapi sebelom tu kene jawab soalan dia dulu . .

i - Nama yang korang bagi kat pemberi award ni :
~ mira ;D

ii - Ucapan yang paling best untuk pemberi award ni :
~ thank you so much darling <3

iii - Suka atau tak suka?
~ suka sangat2 >.<

iv - Lepas ambil jangan lupa bagitau ok :)
~ ok!




Emm . yg ni lak juga dari cik Hanis kita . ngee

award ni special ckit tau .just untuk blog yg dia pilih je tau

hehe mira suka tau ! shumel2 ;P

korang jangan jeles tau mira dapat award ni . haha (jahat tol aku ni)




cam bese la ada soalan gak k . huhu

1- Ucapan untuk pemberi award diatas :
~ tenkiu tau ! tak sangka dapat award ni . huhu . terharu ;)

2- Jangan bagi kat orang lain ok. Ni award khas je. Nanti ada award lain yang korang boleh tagkan orang lain.
~ haha . tu memang dah ! tak kasi orang da . .

3- Korang rasa pemberi award ni :
     a) jahat
    b) baik hati
c) ceria

~ jawab dengan jujur dah ni . hehe .

Jangan lupa tau follow dia . blog nya cantik tau ! ;D




No comments:

Post a Comment