Saturday, April 30, 2011

sumpah ! aku suka lagu ni


Sumpah ! 

1st time dengar lagu ni memang buat jantung aku cair..

walaupun aku TAK faham sangat ape maksud yang dia nyanyi 2

tapi lagu 2 nice je bunyi..huhu memang best SANGAT !

aku teringin sangat nak tau ape maksud lagu ni..

last-last aku jumpe gak maksud lagu ni..

orang cakap USAHA TANGGA KEJAYAAN ! haha

tapi aku pun tak pasti btol ke tak maksud dia ni..

maybe btol dah kot..ahakkksss

ape-ape pun kita enjoy dulu dengan lagu ni..ngee ^^







GLAY !

ni la band yang di katakan famous time dulu..hehe

best sangat..lau dengar je mesti teringatkan ORANG di sana..

waaa...sabor je la ~

ermm ni lirik yang aku CURIK kat web..hehe


susah payah aku cari lirik dia dalam BI..


kebanyakanya sume dalam bahasa JEPUN..


aku geladah sume web , baru la aku jumpe lirik dalam BI..huhu


any way try je la faham-faham maksud lagu ni..


lau tak faham gak , korang buat-buat faham je la..hahaha 


(jahat tol aku ni..tau la aku ni SENTIMENTAL ckit) hehe


I'm in love

Packed tightly in my little pocket
The treasure things of the grass smell are playing hide and seek
My untied shoelaces came binding onto you
Little trip toward the too heavy midsummer rain

[FROM] LONELY DAYS WE CAN FLY
The "we" from those days, behind our eyelids
[FROM] LONELY NIGHTS WE CAN FLY
Always hurt, however, are we not ?

I'm just in love
I'm just in love
I'm just in love oh Singin' my life

You opened the old album
Our then-young selves won't turn out like Toshi (?)
In the so-called Shouwa era Shouwa, running away with us in the arms
Your then purpose of life is starting to sting from wanting to cry

[FROM] LONELY DAYS WE CAN FLY
I miss the wealthy days
[FROM] LONELY NIGHTS WE CAN FLY
OK! THANK YOU FOR YOUR LOVE

I'm just in love
I'm just in love
I'm just in love oh Singin' my life

WE WILL ROCK YOU WORDS FROM HEAVEN!
WE WILL ROCK YOU WORDS FROM HEAVEN! 


~ bye-bye ~


Sunday, April 17, 2011

Study week & final . .



This entire week had been a study week for me. 

That means : NO CLASSES!!! Yeay. 

But unfortunately it also means that the finals are starting next week 

and it's now time to bury myself in the lecture notes . huhu



so, thats mean i should study hard a.k.a smart . haha

by da way , i wish gud luck to all USM student ( health campus ) for their final exam .

cayok2 ! o-(^.^)-o