Saturday, July 30, 2011

Thursday, July 28, 2011






Ya Allah..

tabahkanlah hati hambaMU ini..

(u____u)





Pesanan buat kekasih...


Broken Heart

Sewaktu kau melangkah
Meninggalkan diriku
Sebaknya rasa di dalam dadaku
Menahan titis air mata

Ingin aku berpesan
Kepadamu kekasih
Sekiranya engkau merinduiku
Hubungilah aku di sini

Jika ada kesilapanku
Maafkanlah diriku oh sayang
Dan izinkan aku bertanya
Mengapa kau berubah hati

Kiranya kau ada penggantiku
Tetapi hidupmu tak bahagia
Relaku memaafkanmu
Dan menerimamu sayang

Walaupun hatiku kau lukai
Namunku masih menyayangi
Kerana sehingga waktu ini
Cintaku masih untukmu

Oh sayang di mana kau berada
Janganlah kau lupakan aku
Ingatlah aku walau sesaat
Seorang insan yang terluka


~ it make my heart hurt too :'(




Monday, July 25, 2011

sometimes . .





i can feel you near me,

even when you r miles n miles away from me..

these distances are letting me

coming more close to you..

your smile is so memorable,

so beautiful, that it makes me your presence feel..

your voice is so soft,

that i can feel the warmth of your love..

every moment spent with you is very special...






Wednesday, July 20, 2011

Wednesday, July 13, 2011

Wednesday, July 6, 2011

Sunday, July 3, 2011

SUKOKU 2011 ~ meriahh woo :D


Assalamualaikum . .

emm kelmarin hari Sabtu kan?? 

orang lain sedap je cuti . mira lak sibuk ngan sukan . huhu

tak pela . bagus juga bersukan ni . 

lau tak dok membuta je la keje . ekekeke ;D

hari Sabtu baru ni USM ada buat sukan untuk OKU tau..

kali ni penyertaan memang meriah . .

mira & kawan-kawan pun turut serta . hehe

tapi bukan jadi pemain tapi jadi sukarelawan untuk sukan kali ni

ramai budak dip.nursing yang jadi sukarelawan 

berbanding dengan course lain . . 

dan kita orang juga jadi pengadil untuk acara permainan SUKOKU ni..

ada tiga permainan iaitu pentaque, bocce & larian . .

SUKOKU ni start dari pukul 7.30 sampai 4 petang . .

memang letih sangat-sangat . .

pagi-pagi sume muka nampak bersih je

sebelah petang plak , abis sunburn . . huhu

antara sume ni , mira la yang paling teruk sunburn . .

 dah nak wat camne dah muka senang hangus . terima je la

walau ape pun , memang best dapat join sukan ni

tak kesah la muka sampai hangus pun . hehe




skema semacam je . hehe . teringat lak time skola dulu-dulu 



wakil dari "PDK USM" hahaha (cam pshco je ) :)



muka-muka menyemak . ahakss (baju-baju hijau)



pose ckit . ekeke (^__^)



bujet wat keje la ni . padahal satu haram pun tak start lagi :P
hehehe



pengadil-pengadil pentaque



sebelum start keje kene pose dulu . hehe



pengadil yang tak de keje . cbuk nak jadi oku gak hehe
(awat gaya aku pelik semacam je =____= )



huhu panas time ni . terpaksa lapik ngan kain tuala lagi



cehhh . ngah fokuuuuuussss kire markah ni ekeke



ukur jangan tak ukur tira & zatin oi...



ok ni la budak yang aku respect gila . memang ada bakat main pentaque . 
mau kalah aku lawan budak ni . huhu 


~ harap-harap dapat join lagi sukan pada tahun depan lak :D 

bubye ~