Sunday, July 3, 2011

SUKOKU 2011 ~ meriahh woo :D


Assalamualaikum . .

emm kelmarin hari Sabtu kan?? 

orang lain sedap je cuti . mira lak sibuk ngan sukan . huhu

tak pela . bagus juga bersukan ni . 

lau tak dok membuta je la keje . ekekeke ;D

hari Sabtu baru ni USM ada buat sukan untuk OKU tau..

kali ni penyertaan memang meriah . .

mira & kawan-kawan pun turut serta . hehe

tapi bukan jadi pemain tapi jadi sukarelawan untuk sukan kali ni

ramai budak dip.nursing yang jadi sukarelawan 

berbanding dengan course lain . . 

dan kita orang juga jadi pengadil untuk acara permainan SUKOKU ni..

ada tiga permainan iaitu pentaque, bocce & larian . .

SUKOKU ni start dari pukul 7.30 sampai 4 petang . .

memang letih sangat-sangat . .

pagi-pagi sume muka nampak bersih je

sebelah petang plak , abis sunburn . . huhu

antara sume ni , mira la yang paling teruk sunburn . .

 dah nak wat camne dah muka senang hangus . terima je la

walau ape pun , memang best dapat join sukan ni

tak kesah la muka sampai hangus pun . hehe




skema semacam je . hehe . teringat lak time skola dulu-dulu 



wakil dari "PDK USM" hahaha (cam pshco je ) :)



muka-muka menyemak . ahakss (baju-baju hijau)



pose ckit . ekeke (^__^)



bujet wat keje la ni . padahal satu haram pun tak start lagi :P
hehehe



pengadil-pengadil pentaque



sebelum start keje kene pose dulu . hehe



pengadil yang tak de keje . cbuk nak jadi oku gak hehe
(awat gaya aku pelik semacam je =____= )



huhu panas time ni . terpaksa lapik ngan kain tuala lagi



cehhh . ngah fokuuuuuussss kire markah ni ekeke



ukur jangan tak ukur tira & zatin oi...



ok ni la budak yang aku respect gila . memang ada bakat main pentaque . 
mau kalah aku lawan budak ni . huhu 


~ harap-harap dapat join lagi sukan pada tahun depan lak :D 

bubye ~




2 comments: