Wednesday, June 29, 2011

mau nangis :'(




minggu ni dan minggu depan minggu 

adalah minggu paling teruk sangat..huhu

dah la ada kena anta asigment..presentation daaann 

TEST..argggghhh

rasa nak nangis kuat-kuat je..

memang stress sangat-sangat..:'(

huhu tak tau nak buat camne dh..

dah la skunk tido lewat je..

tu pun coz nak siapkan presentation

orang lain suka la ckap yang 2nd year ni relax..

pada hal tak de relax pun..

kena wat discussion untuk PBL..

dah la klas start kol 8 sampai 3 4 petang..

then ada KOKU la..

malam ada discussion..

huhuhu umii...kak long nak balik umah..

homesick dah ni..waaaaaa



haaa aku bagi pathophysiology of stress baru tau..huhu

teruk gak nak jadi nurse ni..

nampak je senang..padahal study cam doktor je..

memang tahap gaban dh ni..

sume budak nursing 2nd year kali ni

kelam kabut nak ciapkan sume ni

chayok2 !! u can do it mira ! :')

so korang jangan stress cam mira k..

mira ni mudah stress ckit lau keje banyak..

huhu ckit-ckit nak nak nangis la..

cam budak-budak je..padahal umo dh tua dh pun :p

pape pun i wish gud luck to me..ahakss ;D





No comments:

Post a Comment