Friday, December 3, 2010

Tujuh . .



huh ! dan ini yang last skali . huhu . tak larat dah nak wat entry 

mira nak ucapkan terima kasih dekat encik Zai !






dia bagi award kat mira ni sebab mira jadi folower blog nya

ni 1st time mira dapat award dari LELAKI tau !

sebelum ni perempuan je . hehe

terima kasih banyak-banyak encik Zai coz sudi bagi award kat mira

cantik walaupun simple . bese la tak kan nak letak bunga-bunga

hehe . nanti cam perempuan lak !

apa-apa pun korang ley la jadi follower dia tau ;)


4 comments:

  1. Sampe berapa nih posting nya kak ???
    dari satu smpe 7 sudah iif bca... ga' tau mna yg mau di coment.. he he he...
    akhirnya yg terakhir.. itu pun tdak tentang posting yg di coment... he he he.....

    ReplyDelete
  2. hahaha..sampai tujuh je..
    terima kasih sebab sudi baca semua nya ;)

    ReplyDelete
  3. he he he...
    iya kak... ilmu datangx dri membca.. semakin bnyak membca semakin bnyak ilmu..
    ilmu bukan hnya hal-hal yg kehidupan, fiksi, jga pelajaran tpi jga plajaran menulis...

    ReplyDelete