Monday, October 3, 2011

i love polkadot






itu yang terungkap dalam kata-kataku

cewahh ~ hahaha

ermm..sejak akhir-akhir ni kan,

mata ni dok nampak corak bulat-bulat je hehe

nampak comel je bulat-bulat tuu..

entahlah tiba-tiba je minat polkadot ni

rasa geram kalau tengok polkadot ni..hehe

sekarang ni tengah dok cari kain pasang corak polkadot

huhu teringin sangat nak buat baju kurung corak tu

comel je tengok orang lain pakai baju kurung camtu

tu la tengah survey-survey harga kain tu hehe

comel wedges ni..nasib baik dah ada corak camni :D





sesuai untuk baby boley la..hehe








cantik je warna-warna baju kurung ni

huhuhu nak sangat-sangat (mom can u buy for me, plezz ?)

(~,^)


~ok dah ! itu je yang nak cakap..hanya luahkan perasaan yang meluat je..haha



No comments:

Post a Comment