Friday, January 6, 2012

Nursing Batch 2010/2011



Assalamulaikum w.b.t

Pejam celik pejam celik dah masuk tahun 2012 dah..

cepat betul masa berlalu..rasa baru sekejap je tahun 2011 kan..huhu

maknanya umur pun dah bertambah dah waaaa :'D

so di kesempatan ini mira nak wish happy new year la..

hehe biar la terlambat seminggu pun still tahun baru jugak kan

azam tuk tahun ni secret ~ huahua tak boleh bagitau kat sini :P

apa - apa pun tak lama lagi mira dah nak stat praktikal dah

huhu lepas ni tak sempat dah la nak update

tunggu cuti sem jela kalau nak update pun :'(

mira pun dah tinggal 2 sem je lagi nak abis

memang cepat..rasa baru je jadi budak tahun 1

dah nak masuk tahun akhir lak tak lama lagi..huhu

ok kita balik pada tajuk asal kita haha dah lari dari tajuk tadi :D

erm disember tahun lepas batch mira ada ambil gambar

tuk buat-buat kenangan tahun dua la kan..

batch mira tak ramai..77 orang je..

kalau tahun 1 dan 3 la paling ramai..dalam 90++ gitu

tapi tak pela..sikit pun jadi la..

so meh kita tengok dulu hehe




haaa..ni la bacth mira.. ^_^




cukup la dua gambar je kan..hehe

yang lain malu la nak tunjuk

ok la ini je entri sebenarnya

mira malas nak taip panjang-panjang haha

memang mira ni pemalas pun hohoho


k la wassalam :)



p/s : i love my batch so muchhie :')





No comments:

Post a Comment