Saturday, November 24, 2012

Mira is here :D






 Assalamualaikum w.b.t

Selamat petang semua. Semua sihat ke tak. Harap-harap semua sihat la kan. Maklumlah sekarang cuaca tak menentu. Kejap panas kejap hujan. Sekarang kat Kelantan, kejap hujan kejap panas. Silap-silap boleh demam. Hari ni hujan dari semalam lagi. Itu pun hujan renyai-renyai je. Nak bangun pagi pun rasa malas. Best tido lagi haha. Hurmm dah lama mira tak update belog ni. Dekat 5 bulan dah tak update. Lagi pun sebelum ni mira hide belog ni sebabnya tak sempat nak update. Tu yang hide dulu huhu. So, hari ni teringin lak nak tengok balik belog ni. Tu yang update sikit. Nampak sangat dah terbiar bleog ni. Sekarang mira tengah praktikal dekat HUSM. Praktikal pun hampir 14 minggu. Haiyakk memang letih. Sekarang baru minggu ke 4. Ada 10 minggu lagi. Argghhh mampu ke tak nak survive sampai tahun depan ni. Tapi nak buat macam mana lagi dah memang tahun akhir. So terpaksa la tempuhi semua tu. Nama pun senior, cuti pun susah nak dapat dah huhu :'( . Ok lah setakat ni jelah. Nanti kalau ada masa lagi mira akan update. Terima kasih sebab sudi melawat belog ni lagi. Sayang ketat-ketat <3 :')











2 comments:


  1. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete