Wednesday, December 18, 2013

I'm back !


Assalamualaikum wbt..





Alhamdulillah, finally I'm back !

Setelah sekian lamanya tak berblog. Ini semua disebabkan tak ingat password belogg! =__= 
Itulah siapa suruh buat password banyak sangat, kan dah lupa. Lepas godek2 balik, nasib balik pada asal. Huwaargghh. Bila dah dapat balik akaun ni rasa macam nak tukar je layout blog ni. Dah lama sangat tak hias. Sekali tengok macam belog budak2 pun ada. Padahal tuan punya belog dah tua bangka dah. Ngeh3 :3 Nanti ada masa free nak renovate la belog ni. Nak tukar semua! :D
Motif tulis ni entah apa2 je kan.. Haha saja nak conteng sikit kat belog ni sebab rindu sangat :'D

ok. Bai ^__^




No comments:

Post a Comment