Tuesday, November 30, 2010

Award dari saya untuk followers !






Salam..

Start ari ni,kepada semua follower blog

mira bley la amek award ni..

sebagai tanda penghargaan korang follow blog mira..

tapi ada syarat-syarat tau nak amek award ni..hehe

syarat-syarat nya adalah jawad soalan ni dlu..

a)nama manja korang ;P

b)hobi buat pe..

c)dan last skali umur brape..

~ jawab jujur tau ;P
ok..itu je soalan yang mira nak tanya..






19 comments:

  1. hehe xksah pn..kt blog post sendiri pn bley ;D

    ReplyDelete
  2. heee~ fiqah nk award nie jugak buleh x..?? heee...so cute la award nie..(^_^)

    ReplyDelete
  3. o0o..hehe ambil je la..
    kn dh jadi follower ;D

    ReplyDelete
  4. mira mcm mne nk amik award ni..hhehehe

    ReplyDelete
  5. o0o..just copy je pastu post kt blog je ;)

    ReplyDelete
  6. mira, syeqa dah amek dah award ;)

    ReplyDelete
  7. o0o..hehe tq sudi jd follower ;)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..jwb cnie je la...boley??

    a)name manje cik cahaya laa..
    b)hobi suker maen maen
    c)14 taon

    waa..trimas yup...

    ReplyDelete
  9. haha..da lame dapat award nieyh tapi ta perasan pun dapat..bwu skunk maw amek ! ehehe sori ea?anywayy cumill la blogg nieyh ! shuke shuke !

    ReplyDelete