Friday, April 13, 2012

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn





Salam. Nampak tak banner kat atas ni? Kali ni mira di tag oleh Mina. Terima kasih sebab tag akak. Huhu rasanya ni kali ketiga kot mira join GA ni. Apa-apa pun ni syarat-syarat untuk join GA ni.


Syarat-syarat penyertaan

1. Buat satu entry pasal giveaway ni. .tajuknya ialah 1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn
2. Letak banner yang kat atas tu dalam entry korang then linkkan kat blog ni.
3. Follow blog ziha. .tak nak takpe. .tak pakse pun. .:D
4. Like fan page blog Nazihah Hsn. .sama jugak. .takde sebarang paksaan. .
5. Tag seberapa ramai kawan yang boleh. .kalo boleh. .biar diowg taw. .heheh. .at least 4 orang. .
6. Last but not least. .tinggalkan link blog korang kat komen entry ni. .

Hadiah-hadiah penyertaan

1st prize
Pensel case hand made with topup RM 10

2nd prize
Pensel case hand made with topup RM5

3rd prize
Pensel case hand made


Cuba korang semua tengok hadiah tu. Best jugak tu. Tak rugi kan kalau join. Hehe lagi pun comel je pencil case yang dia buat. Sebab utama mira nak pencil case tu, because mira suka pencil case hand made, lagi pun ianya kreatif dan comel sangat. Lebih-lebih lagi kalau warnanya yang soft je. Kalau mira dapat memang mira takkan kasi dekat orang lain dah. Memang jadi hak milik mira sendiri. Hehe memang tamak betul . Orang yang mira nak tag ialah:

Sis92
Amy
Yana
Ain






4 comments:

  1. salam. .hye dear. .thanx taw sbb sudi join. .ni ade update sikit. .soie. .http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah_05.html
    btw. .gud luck eh

    ReplyDelete
  2. ok xpe..mira dh update blik dh..tengs :)

    ReplyDelete
  3. jyeahh ! thank for tagged . tp amy da join :D

    ReplyDelete