Sunday, April 1, 2012

Contest Blog Saya Cute


Assalamualaikum

Ok yang ni pula di tag oleh CexAh
So mira nak tag

Ain


Rasya


> LIMA LANGKAH MUDAH ! <



· FOLLOW blog eira
· LIKE SINI !


· buat entri mengenai CONTEST BLOG SAYA CUTE !


(copy paste seluruh entri contest ni bagi memudahkan orang lain untuk itot contest )
  • letak banner nie dekat sidebar korang cutee tu~
>sehingga 18 april 2012<







· CUTE HEADER MADE BY eiracayoo 3x

( contoh header , nak lagi cute, boleh request)

· BANNER korang di sidebar eira untuk 1 bulan 3x
· JPG into GIF ( YOUR OWN CUTE PICTURE )* EDITED BY eiracayoo 1x
( ini contoh hadiah JPG into GIF )
oopsss~!
(btw, this is eiracayoo ~ hehehe)


SAGUHATI :
STICKY POST : REVIEW YOUR BLOG 2 days
( printscreen include your blog link )
>>semua yang menyertai<<


CIRI-CIRI PEMENANG :

· Akan dipilih mengikut BLOG yang paling CUTE dan kemas..
tidak terlalu banyak widget/gadget..
· Mesra dan menarik perhatian eira~ ^_^
· PEMENANG HANYA 11 ORANG..
· 1 ORANG 1 JENIS HADIAH saja tau~ heehehe berdarah laa hidung nak bayar korang~ hehe

DITAJA SEPENUHNYA OLEH :

ENCIK adverlets
PUAN churp-churp

( more donate more gift )
so, klik iklan yang ada dekat blog eira ! hehehe
( tak wajibb, suka suka korang nak sedekoh ) hehe



No comments:

Post a Comment