Wednesday, April 4, 2012

Segmen: Doodle untuk follower by Nabil


Assalamualaikum

Hai semua.
Malam ini mira nak update sedikit mengenai "Segmen : Doodle untuk follower by Nabil". Time jalan-jalan tengok blog orang tadi, tiba-tiba ternampak blog Encik Nabil ni. Hehe excited juga nak join segmen ni . Doodle yang nabil buat ni memang comel sangat ! mira suka tau
Orang yang mira nak tag untuk join segmen ni ialah :









Syarat-syarat untuk join segmen ni pun senang je. Memang rugi la kalau tak join kan. Antara syarat-syarat yang dia nak ialah :

  1. follower blog nie
  2. buat satu entry dalam blog bertajuk "SEGMEN: DOODLE UNTUK FOLLOWER by NABIL".copy paste kan banner di atas tu sekali dalam entry korang.
  3. tag lah beberapa orang rakan yang korang rasa berminat untuk join
  4. link kan entry korang di ruang komen segmen nie.serta kan sekali nick name, umur (kalau nak) dan warna (kod HTML) yang korang nak tukar pada ruang komen





3 comments:

  1. Salam, thanks tag sya, tapi sya xde masa lagi nak update blog skarang ni, insyaAllah akan update dlm masa terdekat. Anyway, bagus segmen ni hehe tq3!

    ReplyDelete
  2. Wsalam. Oo.hehe ok takpe..kalau ada masa bley r join. :)

    ReplyDelete
  3. Salam mira, sya ada satu offer bagus untuk mira, sila email sya akilah86@gmail.com kalau nak tau sal offer tu

    ReplyDelete