Tuesday, April 24, 2012

HeonHee ♥







Selamat tengah hari !
Korang kenal tak gambar kat atas ni?? Kalau betul-betul minat mesti tahu sape mereka ni. Hehe mereka ni ialah pelakon dalam cerita MY PRINCESS . Cerita ni cerita korea. Mira suka sangat kalau bab-bab cerita korea. Dari sekolah rendah lagi. Haha memang fanatik dah. Nama pasangan dalam drama ni ialah Kim Tae Hee dan Song Seung Heon. Mereka adalah watak utama dalam cerita ni. Best sangat, ala-ala romantik komedi gitu. Sape-sape yang belum tengok mesti tengok. Mira tak nak review cerita ni. Hehe korang mesti tengok sendiri k .




File:My Princess Correlationship Chart.PNG



Synopsis : An ordinary college student, Lee Seol (Kim Tae-hee), finds out she's a princess and the great grand daughter of the Joseon Dynasty's last Emperor, Emperor Sunjong.The grandson of the Daehan Group, Park Hae-young(Song Seung-hun), is put in charge of educating Seol on proper etiquette. However, Hae-young is put in a precarious situation when he finds himself drawn to Seol, the girl who will take away his inheritance if the monarchy is restored.



Hehe ni sedikit sinopsis cerita ni. Ini pun mira copy kt wiki je. Malas nak taip. Semuanya ada 16 episod dalam cerita ni. Sekarang ni mira tengok balik cerita ni. Pelakon mereka sangat sweet. Memang sesuai untuk watak-watak tu. Hehe


K bai2 ~ HeonHee ♥






5 comments: