Sunday, April 1, 2012

Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha




Assalamualaikum

Hari ini mira nak update sedikit mengenai "Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha".
Tengah hari tadi saja gatal-gatal tangan nak tengok blog, pastu ada la sorang adik ni bagi link kat shoutbox pasal GA. Maybe tuan punya blog suruh mira join agaknya. Mira ni malas sikit kalau join bab-bab ni. Tapi takpe la. Ni 1st time join dalam GA ni. Tak tau la dapat ke tak. Kalau dapat pun mujur la sangat. Maklum la bukan jenis yang bernasib baik pun. Huhu =_____='
Thanks to Wanie sebab bagi mira join. Hehe. Syarat-syarat yang dia bagi pun boleh tahan gak banyak. Haha. Tapi mira follow je. Nanti orang yang mira tag ni pun kena la follow gak syarat-syarat tu ek. Kalau tak silap tarikh tutup GA ni 30 APRIL 2012.
So mira nak tag kena tag 2 orang lagi. Orangnya ialah :


Ain




syarat-syarat :

1) follow blog wanie dan sha. *wajib

2) follow twitter wanie & twitter sha. *wajib

3) follow fanpage sha. *wajib

(syarat yang atas tu bukan untuk apa-apa, senang nak tahu perkembangan semasa tentang GA ni )

4) klik ini. *wajib

5) follow, like semua sponsor. *wajib. ni senarai sponsor :)

6) buat satu entri "Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha".

7) letak banner comel giveaway kami dan linkkan ke entri ini ataupun letak link giveaway ini.

8) tag dua orang kawan atau lebih dan pastikan mereka tahu.

9) dah siap? postkan link GA di bahagian komen. perhatian yaa. link GA bukan link blog. kalau post kat cbox tidak akan dilayan. harap maklum :)





4 comments:

  1. thank you sebab join. good luck.

    ReplyDelete
  2. tahniah menang hadiah tajaan cikniza :)

    sile update hadiah anda disini cepat..siape cepat die punye.. http://nizamk.blogspot.com/2012/04/hadiah-dari-cikniza-kepade-pemenang.html

    ReplyDelete
  3. waahh terima kasih..huhu tak sangka mira dapat :D

    ReplyDelete