Sunday, April 15, 2012

SEGMEN : blogwalking + follow by hajar



Assalamualaikum.
Malam ni mira kena tag oleh AMY untuk join "SEGMEN : blogwalking + follow by hajar". Terima kasih sebab sudi tag mira. Huhu ok kali ni mira nak tag 3 orang je.








SYARAT :

1- wajib follow blog hajar

2- buat entry bertajuk " SEGMEN : blogwalking + follow by hajar "

3- letak banner kat atas tu dalam entry dan link kan kat blog hajar ni

4- wajib tag kat blogger lain min 3 orang dan max suka hati korang dan mereka mesti diberitahu.
# kepada siapa yg berjaya tag PALING RAMAI maka akan mendapat RM30.00 top up untuk pengguna celcom, digi, maxis

5- expired date : 30 april 2012 , 6 p.m

6- dah siap, hantar link entry tu kat comment ye. inform hajar yg korang join segmen ni.





11 comments:

  1. terima kasih join segmen hajar :D

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg same..salam kenal..=)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang dama. salam kenal. dh follow
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal..mira dh follow :D

    ReplyDelete
  5. daripada segmen sama . .
    nice belog . .
    done follow !
    keep in touch ehh sesama blogger . .
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar_20.html

    ReplyDelete