Friday, April 13, 2012

''Segmen:Blogwalking & Saya nak masuk Bloglist Promosi Blog"




Pecinta Pink^^

Salam malam semua. Tadi time jalan-jalan dekat blog, mira terjumpa satu entry ni kat blog Amalina. So apa lagi mira pun nak join juga la segmen yang dibuat oleh Akma ni. Jom ramai-ramai kita join segmen ni ^^

~ adios amigos...





36 comments:

  1. http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-yqa-blogwalking-up-follower.html

    ReplyDelete
  2. salam..
    dtg dr segmen yg sama
    done follow awkk

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  3. daripada segmen yang sama :)

    follow awak...

    http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  4. hai,,terima kaseh join segmen saya..senarai peserta dah di update .di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmenblogwalking-saya.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama ^^ http://flyingintonadyaworld.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  6. Ziera pon join segmen ni.. Selamat Berkenalan.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..hehe salam kenalan..done follow :D

      Delete
  7. singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mira dah follow dah :)

      Delete
  8. singgah dari segmen same
    http://kisahsidairy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mira dah follow dah :)

      Delete
  9. Datang BW kat sini. Salam kenal...

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
  10. Salam..mira:D blog anda telah pun di senaraikan di bloglist promosi blog..jenguk di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/bloglist-promosi-blog-minggu-ini.html maseh:D

    ReplyDelete
  11. haip ! dari segmen yg sama
    datang follow awak , follow saya jugak
    hikhik :D
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mira dah follow dah :)

      Delete
  12. dari segmen yg sme..salam kenal..
    done follow u..=)

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mira dah follow dah :)

      Delete
  13. Salam ukhuwah...icumm dari segmen yg sama..jmputlah dtg jenguk2 ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mira dah follow dah :)

      Delete
  14. dr segmen yg same..hai
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mira dah follow dah :)

      Delete
  15. dari segmen yg sama... salam kenal..:))

    sudah follow awak...hit me back :))

    http://ieyra-amira.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mira dah follow dah :)

      Delete
  16. dri segmen yg same......

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mira dah follow dah :)

      Delete
  17. singgah dr segmen yg sama.. :)
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mira dah follow dah :)

      Delete
  18. salam perkenalan..singgah sini..dr sgmen y sma..

    http://pinkylady687.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..mira dah follow dah :)

      Delete